a

dinsdag 15 september 2009

Nieuwsberichten

Begint het u ook zo op te vallen? Nieuwsberichten die geen nieuws zijn? Eerst krijg je even drie serieuze berichten met echt nieuws voorgeschoteld en dan ineens een volledige miskleun: een bericht over een vrouw die iets in een Italiaanse bron doet en gearresteerd wordt, of dat een prins iets heeft gezegd, of dat Berlusconi een meisje voor een nacht heeft gecharterd, of dat het vandaag prinsjesdag is.
Minstens drie keer per dag roep ik 'geen nieuws'!
Kijk, als er nou geen nieuws was, okay, maar dat is toch echt niet zo. Ook het 'shownieuws' neemt in de officiele berichtgeving alsmaar toe, alsof we al niet genoeg shownieuws van het koninklijk Huis over ons heen krijgen.
Het zal toch niet zo worden, dat we straks eerst drie berichten in de categorie geen nieuws moeten aanhoren alvorens ons een (1) bericht dat er toe doet wordt meegedeeld (dat we overigens al tien keer op Nu.nl hebben gelezen) (Of moeten we straks soms gaan betalen voor echt nieuws?) (Of moeten we 1 publieke zender bestemmen voor echt nieuws?). (Kunnen de andere publieke zenders weg)

Driewerf foei!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten