a

woensdag 27 mei 2009

Marijnissen is een flapdrol

Een minister (Koenders) in het openbaar uitmaken voor flapdrol is dom: het ondermijnt het decorum van het ministerschap en dus de status ervan omdat mensen daardoor ook gaan denken dat het een waardeloze persoon is. (Soms is dat overigens ook zo). Agressie tegen en wantrouwen jegens gezagsdragers, bevorder je door ze in het parlement op zo'n onbeschofte manier te bejegenen. Dat geldt ook voor politiemensen etc. Marijnesen en consorten dienen een voorbeeld te zijn. Van fatsoen dus.
Wat hebben acties als die met het korte lontje nog voor zin als je in ons hoogste orgaan zelf ook zo snel ontploft?

1 opmerking:

  1. Ir. N (long time ago!)28 mei 2009 om 12:50

    Volgens de Dikke Van Dale is een flapdrol een vent van niets, iemand die niets durft. Toch heeft die Koenders de Grote Osse Worstenmaker toch maar mooi op de kast gejaagd. Uiteraard moest die buitengewoon zure (PH = 3) en volstrekt humorloze A Kant een & ander nog eens dunnetjes overdoen. De SP wordt duidelijk geinspireerd door Noord-Koreaanse toestanden...
    Wanneer zou die A Kant zich trouwens eens in politiek opzicht van zichzelf maken? (Ir. N - sorry voor de i met trema, die ik op mijn verse iMac nog niet kon voortoveren.)

    BeantwoordenVerwijderen